Η εταιρεία Skiastron εξειδικεύεται σε συστήματα εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης και σε επενδύσεις προσόψεων κτιρίων, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις σε απλές, επικλινείς και ανακλινόμενες κατασκευές, εφαρμόζοντας πλήρως αρχιτεκτονικές και βιοκλιματικές μελέτες.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, εκπονεί μελέτες για δημόσια και ιδιωτικά έργα, διατηρώντας συνεργασία με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού και με επαγγελματίες όλων των  ειδικοτήτων.

Στο εξειδικευμένο προσωπικό του εργοστασίου μας παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση.

Η φιλοσοφία της Skiastron βασίζεται στην υλοποίηση ιδεών με επιδίωξη την υψηλή ποιότητα σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό εγχείρημα αναλαμβάνει και στη συνεχή αναζήτηση νέων εφαρμογών.

Η Skiastron με την άρτια επιστημονική και τεχνική υποδομή και τεχνογνωσία που διαθέτει, ανταποκρίνεται σε κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική πρόκληση.

Με υπευθυνότητα και δημιουργική διάθεση, καλύπτουμε τις απαιτήσεις κάθε απλού ή σύνθετου έργου ξεχωριστά και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Οι εγκαταστάσεις μας  είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας δίνουν τη δυνατότητα καθετοποιημένης παραγωγής, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογικές και βιομηχανικές καινοτομίες, ελέγχοντας βήμα- βήμα το προϊόν και την υπηρεσία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές  EN ISO 9001 : 2015